SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

MAXQDA ile Nitel Veri Analizi Eğitimi

Eğitimci: Dr. Öğr. Üyesi Erhan YAYLAK

Kurs Tarihi: 30.03.2019

Kurs Programının Süresi Saat/Hafta/Ay:

Toplam 8 saat – 1 gün

Kurs Programın Amacı ve İçeriği:

Lisansüstü öğrenciler ve Akademisyenler için MAXQDA programı ile nitel verilerin kodlanması, not oluşturulması ve yönetimi, arama sonuçlarının kodlanması, değişkenleri alma ve gönderme, verilerin analiz edilmesi, çapraz tablo oluşturulması, kod ilişkileri matrisi oluşturulması, MAX map hazırlama, MAXQDA programı ile ortak grup çalışması yapılması eğitimlerini kapsamaktadır.

Kursun Hedef Kitlesi:

Lisansüstü öğrenciler ve Akademisyenler

Kursun Eğitim Yeri:

Eğitim Fakültesi

Programa Katılım Ücreti:

ODÜ Personeli ve Personel Aile Üyeleri İçin: 450 TL (KDV Dahil)

ODÜ Öğrencileri İçin: 400 TL (KDV Dahil)

Diğer Katılımcılar İçin: 500 TL (KDV Dahil)

Ön Koşullar:

-Kursa katılmak isteyen katılımcıların, ilgili telefonları arayıp ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

-Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların kesin kayıt için kurs ücretini " MAXQDA İLE NİTEL VERİ ANALİZİ EĞİTİMİ" Kurs ücreti adıyla  ilgili hesaba yatırıp, dekontunu ODÜSEM’e ulaştırmaları gerekmektedir.

ODÜSEM Kurumsal Hesap Numarası:

T.C. Ziraat Bankası ORDU ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

IBAN : TR65 0001 0023 2761 6709 0350 16

-Kursa kesin kayıt yaptıran katılımcılar; eğitim ücretinin tamamını ödemekle yükümlüdür.

Kesin Kayıt Sırasında İstenilen Belgeler:

Dekont

Kayıt Formu

Kurs Başvuru Adresi:   Ordu Üniversitesi  Cumhuriyet yerleşkesi Altınordu/ORDU Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Ek Bina Kat :1

İrtibat Telefonları: 0(452) 234 50 10 /6034-6036-6038

Eklenme Tarihi : 28-02-2019 11:41:50