İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

ODÜSEM'de "KPSS LİSANS HAZIRLIK" kursu verilecektir.

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Ve Araştırma Merkezi bünyesinde alanında uzman eğitim kadrosu ile "KPSS Lisans  Hazırlık" kursu düzenlenmektedir. Genel Kültür ve Genel Yetenek alanlarında konu anlatımlarının yanında soru çözümlemeleri ve deneme sınavları ile pekiştirilmiş eğitim programında, sınavda zamanı iyi ve doğru kullanma amaçlı belli teknik ve stratejiler hakkında alıştırma ve  bilgilendirme çalışmaları da yapılacaktır. Eğitimin Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi ODÜSEM dersliklerinde verileceği kursun süresi, haftada 2 gün, günde 6 saat ile toplamda 23 hafta 276 saat olacaktır. Ön kayıtlarımız başlamıştır.