SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Yaz Dönemi Yaratıcı Drama ve Diksiyon Kurslarımız İle Yaratıcılığınızı Geliştirin.

ODÜSEM bünyesinde, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'den Öğr. Gör. Erdal KARAKURT tarafından Yaz Dönemi Yaratıcı Drama ve Diksiyon kursları verilecektir.  Yaparak ve yaşayarak öğrenme olarak da tanımlanan Yaratıcı Drama eğitiminde ise özgüven, disiplin, uyum, empati, gözlem ve imgelem gibi kavramlar aracılığıyla katılımcılara yaratıcılık, estetik gelişim, iletişim becerisi, empati yeteneği ve olayları değerlendirme bilinci kazandırabilmek ana amaçtır. Dili etkin bir biçimde kullanıp, sesin yapısını irdeleyerek  güzel ve etkileyici konuşma olarak tanımlanan Diksiyon sanatı için hazırlanan programda da anlaşılır, akıcı, uzun soluklu, doğru ve güzel bir konuşma için gerekli olan teknik terimlerin öğretimi ve alıştırma çalışmaları ile öğrenilenlerin pekiştirilmesi kursun  içeriğini oluşturmaktadır.

Kurslarımız ODÜ Teknik Bilimler MYO'nu Akyazı Mahallesinde bulunan dersliklerinde yapılacaktır. Ön kayıt ve bilgi için iletişim adreslerimiz:

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi,

Ziraat Fakültesi Zemin Kat