ODÜ Öğrencilerine Yönelik Düzenlenmeye Başlanan İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin İlki Tamamlandı

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun, çalışanların iş sağlığı ve güveliği eğitimleri yönetmeliği uyarınca kaza riski grupları göz önünde bulundurularak sahada eğitim gören, staj yapan öğrencilerimizin İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri ODUSEM tarafından verilmeye başlandı. İlk olarak Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri eğitimlerini aldı. Eğitimler, İl Sağlık Müdürlüğü personellerinden Biyolog ve A sınıfı İSG uzmanı Abdülvahap Güneş ile Biyolog ve A sınıfı İSG uzmanı Ertan Uzunçakmak aracılığı ile verildi. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Odüsem Müdürü Doç. Dr. Talip Öztürk kendilerine teşekkür belgesi takdim etti.