"Sağlıklı Yaşam Seminerleri" Devam Ediyor

Sağlıklı yaşam farkındalığı için birimimiz tarafından hazırlanan "Sağlıklı Yaşam Seminerleri" bu yıl da devam ettirilmektedir. Ünye ve Fatsa'yı kapsayacak olan eğitimler iki oturum şeklinde;15.12.2022 (Perşembe günü)  saat 10:00'da Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda, aynı gün saat 14.00'da ise  Ünye İ.İ.B.F Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. "Dengeli Beselenme" konusu üniveristemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi  akademik personeli Doç. Dr. Diler US ALTAY tarafınan, "Sigaranın Zararları" konusu yine Sağlık Bilimleri Fakültesi  akademik personeli olan Arş. Gör. Deniz GÜNEŞ tarafından anlatılacaktır. Seminer programına Ünye ve Fatsadaki faküte ve meslek yüksekokullarına bağlı  tüm akademik, idari personel ve öğrencilerimiz davetlidir.

Eklenme Tarihi : 12-12-2022 10:34:53