SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

112 Acil Çağrı Merkezi'nde Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından koordine edilen ve Valilikler bünyesinde hizmet vermekte olan 112 Acil Çağrı Merkezi'nin (A.Ç.M) Ordu ilindeki personelleri; hizmetlerinin daha verimli, etkili ve kesintisiz bir şekilde yürütülebilmesi için birimimizden çeşitli konularda hizmetiçi eğitim almışlardır. A.Ç.M binasında 16 Aralık 2022 ve  09.30-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilen programda,  Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmalık Bölümünden Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ömer KARAMAN "Mağdur Psikolojisi"; Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümünden Öğr. Üyesi Doç Dr. Hasan Hüseyin MUTLU "Diksiyon"; Ulubey Mesek Yüksekokulu Gazetecilik ve Habercilik Bölümünden Öğr. Gör. Merve SARIŞIN ise  "Halkla İlişkiler" konularında 112 A.Ç.M çalışanlarına sunumlarını yapmışlardır. Etkinliğin ardından eğitimlere katkı sunan hocalarımıza Merkez Müdürü Yeliz ÇAKAR GÜLEŞ tarafından  plaketleri takdim edilmiştir.

ODUSEM

Eklenme Tarihi : 19-12-2022 12:10:41