Akademik Personele Yönelik "Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı Tamamlandı

ODÜSEM ve Kalite Koordinatörlüğü iş birliği ile üniversitemiz akademik personelinin eğitim-öğretim süreçlerinde yetkinliklerine katkıda bulunmak üzere 19.02.2024-23.02.2024 tarihleri arasında “Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı” düzenlenmiştir. Eğitim sürecinde üniversitemiz Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Şenol SEZER “Sınıf Yönetimi, Eğitici ve Öğrenci Özellikleri”; Doç. Dr. Tuba Acar ERDOL “Öğretim Yöntemleri”; Doç. Dr. Hasan Hüseyin MUTLU “Etkili Sunum Teknikleri (Beden Dili-Diksiyon vb.)”; Dr. Öğr. Üyesi Emrah AKMAN “Eğitimde Teknoloji Kullanımı ve e-Öğrenme” konularında, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğretim üyesi Erdinç YÜCESOY ise “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme konularında sunumlarını yapmışlardır. Eğitimin sonunda kapanış konuşması yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derya BOSTANCI, eğitime katkı veren hocalarımıza teşekkür belgelerini takdim etmiştir. Sertifika sınavında başarılı olan akademik personel “Eğiticinin Eğitimi Sertifikası” almaya hak kazanmışlardır.

ODÜSEM

Eklenme Tarihi : 04-03-2024 15:53:33