SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

"Çalışan Değerlidir" Semineri

Üniversitemizde “Çalışan Değerlidir” Online Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz idari personeline yönelik “Çalışan Değerlidir” online semineri gerçekleştirildi.

Personel Daire Başkanlığı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Sami Güler, Daire Başkanları ve idari personel katılım sağladı.

Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taşkın Kılıç’ın moderatörlüğünü yaptığı programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan “Üniversitemiz tüm personeliyle birlikte her alanda daha da ön plana çıkmak için çalışmalarını özverili bir şekilde yürütmektedir. Bizler de çalışanına değer veren üniversite vizyonu ile gerek akademik gerekse idari personelimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Çalışanlarımızın da aidiyet duygusu ve kamu menfaatini gözeten bir bilinçle çalışmalarını sürdürdüğü ve sürdüreceği inancı içerisindeyim. Bu bağlamda düzenlenen bu programın Üniversitemizin kurumsal gelişimi ve toplumla olan iletişimi noktasında çok faydalı olacağını düşünüyor, Üniversitemizin tüm mensuplarına verdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Soru cevap ile devam eden program Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Deniz Deniz Özturan “Stres Yönetimi ve Motivasyon” konulu sunumu ile sona erdi.

ODÜ Basın


Eklenme Tarihi : 06-04-2021 12:08:57