SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Emniyet Personeline Etkili İletişim ve Öfke Yönetimi Eğitimi Verildi

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN POLİSLERE

ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ VE ÖFKE YÖNETİMİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Ordu ili Emniyet Müdürlüğü ile Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında gerçekleştirilen eğitim işbirliği kapsamında Ordu ili ve ilçelerinde görev yapan 900 civarındaki emniyet mensubuna, görevlerini yaparken vatandaşla ilişki esnasında kullanacakları etkili iletişim teknikleri ve öfke yönetimi eğitimi verildi. Eğitimler il merkezi ve Ünye ilçesindeki Ordu Üniversitesi konferans salonlarında 4 oturumda yapıldı. Eğitimlerin açılış konuşmasını yapan Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan canımızı, malımızı ve vatanımızı emanet ettiğimiz emniyet güçlerimiz bizim için çok değerlidir. Bu kapsamda Ordu Üniversitesi bütün eğitim olanakları ile kendilerinin her zaman yanında ve destekçisidir dedi. Emniyet mensubu olmak hem devletin şefkatli elini vatandaşa uzatmayı hem de zor koşul ve olaylara karşı sabırlı olmayı gerektirdiğini belirterek kendilerine mesleki yaşamlarında başarılar diledi.

Emniyet mensuplarına “Etkili İletişim Teknikleri” konusunda sunum yapan Doç.Dr.Taşkın Kılıç; Empati, Etkili Dinleme, Etkili Beden Dili Kullanımı ve üslup konularında, Öğr.Gör.Dr. Zafer Özkan ise öfkenin nedenleri ve öfke yönetimi konularında bilgiler verdi.

ODUSEM

Eklenme Tarihi : 14-07-2021 23:06:13