Fatsa Kaymakamlığı Personeline Stres Yönetimi Eğitimi Verildi

ODÜSEM’DEN FATSA KAYMAKAMLIĞI PERSONELİNE

STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Fatsa Kaymakamlığı arasında gerçekleştirilen eğitim işbirliği kapsamında Ordu Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi Psikiyatr Dr. Deniz Deniz Özturan tarafından Fatsa Kaymakamlığı personellerine "Stres Yönetimi ve Motivasyon Eğitimi" verildi. Eğitim kapsamında iş hayatındaki stres faktörleri, stresle baş etme yöntemleri ve çalışanların motive olabilecekleri teknikler ele alındı.

Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi müdürlüğü, Ordu ilindeki kamu ve özel kurumlardan kendilerine gelen kurs ve eğitim taleplerini bünyesinde bulundurduğu 820 akademisyen ile gerçekleştirerek üniversitede üretilen bilimsel bilginin toplumla buluşmasına aracılık etmektedir.

Eklenme Tarihi : 14-07-2021 23:20:14